Viete si predstavit satana v tele anjela?

autor:: peta

rubrika:: poviedky

Viete si predstavit satana v tele anjela?

Vcera mi zavolal moj expriatel. Z vysokej. Celkom mile od neho. Mala som smiesny pocit pri telefone, po dvoch rokoch sa mi zdal jeho hlas akokeby prave dospel a premenil sa na ozajstneho chlapa. Mal akusi inu hlbku alebo co. Prisla som nato, ze to bude jeho novou priatelkou. O par tyzdnov sa k nemu nastahuje.To ma podrzte! Nenapadne som prehltla tazku slinu. Kto by to do nho povedal? Nase nazvyme to “stretavanie sa” bola studatska laska, alebo lepsie povedane, dobry studatsky sex. Bol tak dobry, ze po troch rokoch bolo nase sulozenie este lepsie ako ked bolo najlepsie. Sulozili sme kazdy den. A keby mal den dva dni, tak by sme sulozili dvakrat za den.
Radsej som tu nikomu nerozpravala, aj tak by mi nik neveril. Tak sme sa stale schadzali a cez prazdniny rozchadzali a po vyske sme sa uz nestretli.
Nechcela som sa vela vyzvedat, to by bolo moc okate. Nakoniec som sa dajako klukato dozvedela, ze jeho nova priatelka je satan v tele anjela. Hm. Predstavila som si Liz Hurley v jednom fime, kde hrala zensku certicu v cervenom latexovom ubore. Zeby si Pali nabalil taky kus? A ze ju musi sem tam skrotit, taka je divoka.. Uj, uj, horuce to slova, to sa im urcite pri tych spotenych nociach zapaluju chlpy na nohach. Somar jeden,vedel cim ma trafi. Cely den som musela rozmyslat, ako vyzera zensky satan v kombinacii s anjelom.
Zaujimave boli aj tvrdenia, ze on ja uz velky chlapec a ze rodicia si musia nato zvyknut, ze je jeden dospely samostatny tvor. Hned som si ho predstavila, ako nosil tu jeho znamu plesnivu bundicku z osemdesiatych rokov, ked sme sa spoznali. Radsej som s nim nechodila na kavu, tak som sa za neho hanbila. Chcela som, nech si kupi daco nove, v com mu nebude zima , ibaze jeho mama mu nechcela kupit. Zevraj mu to este staci a pre paradu peniaze vyhadzovat netreba.
No a inak sme sa rozpravali aj o tych normalne nudnych veciach o ktorych sa tak v beznom rozhovore rozprava. Okrem frajerky ma aj novu pracu a je nad mieru spokojny. Mynuly mesiac splnil normu na 77 percent. Tento mesiac to bolo urcite lepsie, ako mi povedal. Je mi to vsetko jasne. Pali vzdy vedel, ako sa zarabaju prachy Tym sa nas rozhovor skoncil. Musel slozit telefon, lebo mu niekto akutne volal.
A ja som musela akutne na zachod. Potom som si umyla ruky a zjedla jablko. Sla som nakupit, dala som si v meste kafco a doma som sa naramne dobre okupala. Ale v hlave mi zneli stale tie iste slova….satan v tele anjela. Fakt ma to dostalo.

napísanísané:: 7.11.2005

prečítalo:: 1538 ludí